Βενιζέλειο: Οι κατευθυνόμενες συνταγές και η γνωμάτευση του γιατρού για νεκρή ασθενή με αφορμή… την περιουσία της!

Θυμάστε τον γιατρό του Βενιζελείου για τον οποίο γράφαμε πριν δυο ημέρες ότι ενώ έχει τεθεί σε αργία από το υπουργείο, συνεχίζει να κάνει ιατρείο στο… κυλικείο του νοσοκομείου, με την κάλυψη της ΥΠΕ Κρήτης και της διοίκησης του νοσοκομείου;

Δείτε: Βενιζέλειο: Γιατρός τέθηκε σε αργία, τον καλύπτει η διοίκηση κι αυτός κάνει ιατρείο στο… κυλικείο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιατρός – επιμελητής τέθηκε σε αργία καθώς διαπιστώθηκε κατευθυνόμενη συνταγογράφηση σε συγκεκριμένα φαρμακεία. Ο ίδιος ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη όχι μόνο για την υπόθεση αυτή αλλά και για παράνομη γνωμάτευση που δόθηκε σε συγγενή ασθενούς που πέθανε, προκειμένου αυτός να διεκδικήσει την περιουσία της νεκρής!

Η υπόθεση με τα φάρμακα διαπιστώθηκε το καλοκαίρι του 2018 από την προηγούμενη διοίκηση του Βενιζελείου. Τότε, σε έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες φαρμάκων σε τσάντες με τη φίρμα συγκεκριμένων φαρμακείων του Ηρακλείου. Για τα σκευάσματα υπήρχαν σημειωμένα τα ονόματα ασθενών για τους οποίους προορίζονταν. Όλα βρέθηκαν μέσα σε ντουλάπα σε χώρο του ιατρείου στο νοσοκομείο. Η τότε διοίκηση διέταξε ΕΔΕ, το αποτέλεσμα της οποίας οδήγησε στην απόφαση να τεθεί σε αργία, ενώ παράλληλα ο γιατρός αντιμετωπίζει, για την ίδια υπόθεση, την ποινική Δικαιοσύνη.

Ο ίδιος ελέγχεται ακόμα για γνωματεύσεις που χορηγούσε χωρίς καν να εξετάζει τους ασθενείς. Στο επίκεντρο της εισαγγελικής έρευνας είναι μάλιστα η σοβαρή υπόθεση την οποία προαναφέραμε, σχετικά με τη χορήγηση γνωμάτευσης σε συγγενή μετά το θάνατο ασθενούς και χωρίς να ξέρει καν την ασθενή ή να έχει εξεταστεί στο Βενιζέλειο, προκειμένου ο συγγενής να διεκδικήσει παρανόμως περιουσία της νεκρής.

Σε βάρος του ίδιου γιατρού υπάρχουν ακόμα καταγγελίες ότι ενώ ήταν επιμελητής στο Βενιζέλειο, παράλληλα συνεργαζόταν με ιδιωτικούς φορείς, έχοντας μισθό.

Μετά την αποκάλυψη του Candiadoc για τη συνεχιζόμενη παρουσία του στο νοσοκομείο, και μπροστά στο ενδεχόμενο να ελεγχθεί ο ίδιος για την κάλυψη στον γιατρό, ο διοικητής του Βενιζελείου έδωσε εντολή να σταματήσει η παρουσία του στο νοσοκομείο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί